TEK-DEK Flexible

Tek-Dek is een fantastisch alternatief voor traditionele houten dekken en geschikt voor bijna ieder oppervlak, inclusief polyester, staal en hout. Daarbij is het materiaal ook nog eens lichter dan een teak dek, wat voor sommige schepen een extra pluspunt is.

Een ander pluspunt is dat voor bevestiging van een waterdicht Tek-Dek er niets in het dek hoef te worden geschroefd, want een Tek-Dek wordt altijd verlijmd met een speciale waterbestendige montagekit. Hiermee hoeft u nooit meer bang te zijn voor lekkages en een weg rottend dek.  

Comfortabel en veilig

De speciale samenstelling van Tek-Dek zorgt voor een indrukwekkende stroefheid, zelfs in zout water. Een Tek-Dek voelt daarbij ook heel comfortabel aan en u hoeft niet meer bang te zijn voor hout splinters en toch heeft u een dek dat nauwelijks te onderscheiden is van een traditioneel houten dek. 

Tek Dek light teak

Light teak

Tek Dek lool teak

Cool teak

Tek Dek red teak

Red teak

Tek Dek whitewash

Whitewash

Tek Dek grey teak

Grey teak / Grijs teak

Uiterlijk:

Tek-Dek heeft een kleur-echte en de ingebouwde –voelbare- houtstructuur en geeft een overtuigende indruk. In combinatie met de zwarte naden en lijfhouten wordt de sfeer van een traditioneel dek bereikt zonder de nadelen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om het Tek Dek met of zonder lijfhout en vissingstuk uit te voeren. Uiteraard zit er een prijsverschil in de verschillende vormen. 

Tek Dek basic

Tek Dek basis

Tek Dek regular

Tek Dek regular

Tek Dek deluxe

Tek Dek deluxe

Installeren:

Wij bieden u een "Full Service" oplossing waarbij wij alles regelen en uw schip in "no-time" een een metamorfose ondergaat.
Gaat u liever zelf aan de slag, dan kunt u zelf de benodigde mallen maken. De dekken (panelen) worden dan door ons volgens de mal gemaakt. Deze prefab dekken legt u vervolgens zelf op uw boot. Om u hierbij te helpen hebben wij duidelijke instructies voor het maken van mallen en het leggen van de prefab panelen.

Onderhoud:

Tek-Dek heeft weinig onderhoud nodig in tegenstelling tot houten dekken. Het is echt onderhoudsarm. Het is simpel schoon te maken met een stoffer, of zeep en water. U kunt het dek zelfs met hogedruk schoonspuiten.

Duurzaamheid:

Tek-dek is door en door gekleurd zal vele vele jaren z’n klassieke uiterlijk behouden, zonder zichtbaar te verouderen.

Kosten:

Of U het nu zelf legt of door ons laat installeren: Tek-Dek is zeer gunstig geprijsd in vergelijking met teakhout of andere alternatieven.

Contact

Jachtwerf van Vliet
Wilgenlaan 51
3645 EM Vinkeveen
Tel. 0297 263895


Tek Dek producten