TEK-DEK: KUNSTSTOF TEAKDEKKEN

Tek-Dek is een kunststof alternatief voor de traditionele teak dekken. Door de speciale samenstelling van het kunststof, is het materiaal bestand tegen zoutwater, uv licht en andere weersinvloeden. Daarnaast is het materiaal lichter in vergelijking met de traditionele houten dekken en heeft het nauwelijks onderhoud nodig. Tek-Dek is makkelijk te bevestigen op elke ondergrond.

Kleuren

Het kunststof materiaal is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Dus als u toch liever een grijs dek wilt hebben, dan kun u dat bij ons krijgen. Ook zijn er meerdere kleuren naden mogelijk. Wilt u meer weten over de kleuren waarin Tek-Dek leverbaar is, dan kunt u bij ons een stalen pakket opvragen of komen bekijken.

Toepassingen

Tek-Dek is ideaal voor toepassing op dekken en kuipen, maar ook heel geschikt voor toepassing in het interieur van uw schip. Het is makkelijk schoon te maken en dus uitermate geschikt voor toepassing in de kombuis en natte ruimte. Maar ook voor de rest voor het interieur is het heel geschikt en mooi.

Doe Het Zelf

Bent u een echte klusser en legt u het dek liever zelf, dan kunt u bij ons ook speciaal voor de DHZ ontwikkelde dekdelen verkrijgen. Uiteraard leveren we hierbij ook alle bijkomende materialen zoals de speciaal ontwikkelde montage kitten.

tek dek cruise ship tek dek cruise ship

 

Tek-Dek is een van de leidende bedrijven in de wereld op het gebied van kunststof teak dekken. Al meer dan 10 jaar wordt Tek-Dek verder ontwikkeld, wat heeft geresulteerd in nieuwe producten, toepassingen, kleuren en top kwaliteit. Tek-Dek is dan ook de nummer één keuze van gerenommeerde jachtwerven.

 

Contact

Jachtwerf van Vliet
Wilgenlaan 51
3645 EM Vinkeveen
Tel. 0297 263895


Tek Dek producten